Last update on .

Ilustrace: Corbis / Jane Marinsky
Ilustrace: Corbis / Jane Marinsky

Získávání kontaktních a osobních údajů

Vaše kontaktní a osobní údaje získáváme jedině na základě jejich poskytnutí v rámci formulářů na našich webech. Poskytnutí těchto údajů je z vaší strany dobrovolné.

Zpracování a uchování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem vyžádané obchodní komunikace a vaší identifikace v případě fakturace. Osobní údaje zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Údaje uchováváme v zabezpečených databázích.

Právo na informace

Na požádání vám sdělíme, zda a jaké konkrétní údaje o vás uchováváme. V případě, že by údaje nebyly správné, na požádání je opravíme.

Možnost odhlášení

Údaje, které nám poskytujete, nám slouží k informování o našich službách a činnosti. V případě e-mailové komunikace se můžete z jejího odběru kdykoliv odhlásit. Pokud si to vyžádáte, odstraníme vaše kontaktní údaje z naší databáze.

Postoupení osobních údajů

Osobní údaje neposkytujeme třetím stranám.Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů.

Cookies

Tyto stránky používají cookies k tomu, aby provozovatel mohl sledovat preference návštěvníků a aby mohl podle toho optimálně vytvářet webové stránky.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Dotazy

Jestliže máte dotaz, kontaktujte nás jedním ze způsobů uvedených na stránce Kontakt na provozovatele portálu Mapio.net

Pingbacks

Pingbacks jsou uzavřené

Zpětné odkazy

  1. hardyhoodieonline.com dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  2. simply click the next site dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  3. videos porno dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  4. box para banheiro bauru dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  5. luvas raspa dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  6. melhor site pra informações dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  7. suplemento melatonina funciona dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  8. similar web-site dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  9. http://www.7dsdkssd.com dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  10. just click the next document dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  11. hot girls dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  12. Chrinstine dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  13. click here to investigate dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  14. drugrehabwestvirginia.bitbucket.org dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  15. אישורי הגעה לחתונה dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  16. cupiddating dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  17. browse around here dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  18. Hair Restoration products dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  19. hairlosshub.s3.amazonaws.com dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  20. visit to movies dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  21. levedo de cerveja funciona dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  22. avental raspa dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  23. scat female dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  24. happyboy.net.cn dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  25. technology news for bloggers dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  26. bullstats.net dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  27. city views eye cream complaints dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  28. Oakland Raiders Jerseys dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  29. carpet cleaning near me dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  30. Http://iresource.ilearningvn.net dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  31. webcam18 dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  32. Going At this website dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  33. christmas dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  34. Lesbian Blonde Teens Sellection dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  35. free credit score government dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  36. hop over to this website dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  37. reuters dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  38. Dak Prescott Jerseys dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  39. http://080566.com dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  40. additional hints dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  41. relevant resource site dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  42. gsa ser global site list dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  43. sexo dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  44. hop over to these guys dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  45. Concert Dallas dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  46. sexo amador dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  47. equipamento de segurança dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  48. visit this web page link dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  49. cunnilingus dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  50. prove pain dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  51. luvas de raspa dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  52. see this site dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  53. get redirected here dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  54. caiu na net dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  55. caiu na net dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  56. clash of kings hack android dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  57. http://mail.rambler.Ru dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  58. beach dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  59. how to get the girl you want dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  60. researchave dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  61. kepago dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  62. te nero dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  63. luvas raspa dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  64. how to earn quick money dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  65. oshwat415.tumblr.com dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  66. read what he said dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  67. www.pokemongowiki.De dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  68. porno amador dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  69. videos porno dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  70. purchase tramadol generic ultram An 627 dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  71. cheapest cefuroxime order shop otc dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  72. paul foster gladewater unwanted dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  73. cloying dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  74. bricolage dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  75. bellezza dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  76. Mens Fashion dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  77. http://www.vizionmagazine.com/ dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

  78. cofee dne #

    Ochrana osobních údajů - Mapio.net

URL Zpětného odkazu

Komentáře

    Komentáře jsou uzavřené