Clicky

Haus zum Verkauf, 49824 Laar | Mapio.net
INAKTIV

---

Haus zum Verkauf 695.000 23000 m²
49824 Laar


Suche




- + Suche


INAKTIV

5.95 ink.19% MwSt.
Bei Abschluss eines Kaufvertrages wird eine Vermittlungs-/ Nachweisprovision in Höhe von 5.95% inklusive 19 % Mehrwertsteuer auf den Kaufpreis vom Käufer fällig.

Baujahr: 1932
frei ab nach Vereinbarung

1 Stellplatz

4 Stellplätze
1 Garagenstellplatz

-

TOP Immobilie, schauen sie sich die Fotos an !!

Komplett renoviertes und modernisiertes Bauernhaus mit Garage und Scheune. Angepasst an die heutigen Wohnwünsche, schöne Details erhalten, sehr geräumig und 23.000 m² Grundstück. Die Weiden sind direkt ums Haus. Diese Perle ist gelegen im Außen Gebiet von der Gemeinde Laar, an einer einzigartigen Stelle mit Ruhe und Weitblick. Emlichheim ist in ein paar Minuten erreichbar.

Aufteilung
Erdgeschoss

- Eingangsbereich/ Flur
- Wohnzimmer mit Kamin
- Buro
- Wohnküche ist im Kaufpreis enthalten
- Gästetoillette
- HWR

Dachgeschoss

- Flur mit begehbarer Kleiderschrank
- 5 Schlafzimmer ( Eichen Dielen)
- Luxus Badezimmer und Sauna

Dieses Haus hat sehr viele Extras was wir Ihnen gerne in einem Persönlichen Gespräch unterbreiten.

Energieausweis ist beantragt !!


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Waar zullen we eens beginnen met deze topper uit ons bestand, een vrijstaande woonboerderij/of landhuis, dat niet alleen de tand des tijds heeft doorstaan maar vanaf 2014 volledig is gerenoveerd, geïsoleerd en daarom nu een modern, ruim, exclusief en super vrij gelegen woonhuis betreft. Een robuust huis met karakter en sfeer, dat staat op een riant perceel eigen grond van maar liefst 2.3 hectare ( 23.000 m²) De sfeer in het huis wordt onder andere mede bepaald doordat alle deuren en trap volledig van eiken zijn gemaakt. De begane grond van het huis is voorzien van vloerverwarming met daarnaast radiatoren

Paardenliefhebbers zijn hier helemaal in hun element. Hier woont u op zichzelf en hebt van anderen geen hinder. Rust en ruimte is het credo. Het begint al bij de oprijlaan, deze is verlicht en omzoomd met eeuwenoude eikenbomen, die loodsen u naar het huis waar een riante aanbouw is gerealiseerd.

In de aanbouw zijn diverse (5) vertrekken (ook geïsoleerd) met keukentje. Zeer grote beloopbare zolder en een inpandig kippenhok.

Tegenover het huis staat een vrijstaande wagenschuur die volledig in ere is hersteld en gerenoveerd. De schuur is voorzien van een betonvloer met diverse toegangsdeuren, wasbak en boilertje voor heet water. Aan de schuur is een stal gebouwd met aansluitend een grote overkapping.

Indeling;

Begane grond:
Hal: eiken trap met bergruimte onder de trap en een sfeervolle plavuizenvloer, met eiken balken (gebinten)
Toiletruimte: zwevend toilet met fontein en oorspronkelijke gebinten.
Slaapkamer, praktijk of kantoorruimte + dubbele terrasdeur.
Woonkeuken: zolder met eiken balken, met prachtig keukenblok in U opstelling en apart een extra keukenblok met inbouwapparatuur, zoals afzonderlijke diepvries, koelkast magnetron, vaatwasmachine; gasfornuis met 6 branders waarvan 2 onder de rvs bakplaat die zich in het midden bevindt + wokbrander inclusief dubbele oven, grote afzuigkap. Vloer met moderne plavuizen.
L vormige woonkamer: met houtkachel (met goedgekeurde aansluiting) en tuindeur. Gebinten en plafond met eiken balken en moderne plavuizenvloer. Alle ramen voorzien van elektrische isolatie rolluiken (elk afzonderlijk te bedienen en gezamenlijk) en alle voorzien van vaste, uittrekbare (vliegen) horren.
Het achterhuis/ deel: is voorzien van een gladde betonvloer en de vroegere gebinten in het zicht.
Via het achterhuis/deel naar diverse vertrekken:
Was (cv) ruimte: met pomp voor eigen bronwater voor besproeiing, vorstvrije buitenkranen, toiletten en schuur en meter/kast ruimte.
2 x Berging: o.a. voorraad (diepvries) ruimte en (eventuele) fietsen ruimte
Via het achterhuis/deel naar de aanbouw

Aanbouw: met ruimte voorzien van een keukenblok met heet water inbouw boilertje.
Kippenhok
Diverse overige ruimtes ( vroegere varkenstallen)
De aanbouw is volledig geïsoleerd.
Enorme zolder boven de aanbouw

1e verdieping woonhuis:
Overloop en alle 5 slaapkamers voorzien van eiken parketvloer.
Zeer sfeervolle ouder slaapkamer met inloopkast en eiken gebinten in zicht.
Via de ouder slaapkamer (en eventueel via de overloop te bereiken) dubbel toegankelijke badkamer.
Luxe badkamer met sfeervolle, oorspronkelijke eiken gebinten elementen, inloopdouche, 2 persoons bad, eiken badmeubel met 2 afzonderlijke zwart stenen wastafels en zwevend toilet. 2 standen afzuiginstallatie met sensor bediening, sauna.
Vier overige (ruime) slaapkamers, waarvan 1 met eiken meubel met wastafel en spiegel.

Alle kamers en overloop hebben afneembare (vliegen) horren met aan de zijden bergruimten.

Vliering:
Over de volledige lengte van de woning.

Info:
Bij dit woonhuis zijn teveel bijzonderheden om allemaal op te noemen. U zult dit met eigen ogen moeten bekijken en ervaren, pas dan zult u het karakter van het huis beleven en het fijne gevoel zich eigen maken. Het huis is oorspronkelijk in 1911 gebouwd en de aanbouw in circa 1932. De schuur is in ca 1956 gebouwd en geheel gerenoveerd in 2014

Nutzfläche: 170,00 m², Anzahl der Schlafzimmer: 5, Anzahl der Badezimmer: 1, Anzahl Terrassen: 2, Kubatur: 1.198,00 m³, Lage im Ort, modernisiert: 2014

49824 Laar


E-Mail-Benachrichtigungen
Falls wir ein neues Angebot oder eine Preisveränderung des bestehenden Angebots Häuser zum Verkauf erhalten, werden wir Sie per E-Mail informieren.

Löschen anfordern
Impressum